Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέος προπονητής της ΑΕ Χαρίεσσας ο Χρήστος Μποζίνης!

20160717_230057_resized

Τα ηνία σε έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή δίνει η ΑΕ Χαρίεσσας, που σήμερα (18/7) συμφώνησε με τον Χρήστο Μποζίνη για την τεχνική της ηγεσία.

Ο 40χρονος προπονητής εργάστηκε για τρία χρόνια στον Κεραυνό Επισκοπής, με τον οποίο την περίοδο 2014/2015 πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική και πέρσι, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο που έφερε τους «κοκκινόμαυρους» στο διάστημα αυτό πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Εκτός της ομάδας της Επισκοπής, θήτευσε και δύο χρόνια στον πάγκο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε πολλές διακρίσεις, με πολλά γκολ στο ενεργητικό του.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, επισημαίνοντας πως πρέπει άμεσα να υπάρξει η προεργασία για να είναι όλα έτοιμα ενόψει της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω καλά πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ΔΣ έχουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα και για το λόγο αυτό, από σήμερα κιόλας πρέπει όλοι μαζί να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ώστε να είναι όλα έτοιμα στην αρχή της προετοιμασίας. Μπορεί να χάθηκε χρόνος, ωστόσο αν οργανώσουμε σωστά τις επόμενες μέρες, τότε θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected