B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ο ΑΣ Πατρίδας και έπεται συνέχεια!

1468632316770546Ιδιαίτερα φιλόδοξη φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Πατρίδας.

Οι “κιτρινόμαυροι”, με μπροστάρη τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Βέρρο, έχουν αλλάξει φιλοσοφία και με χαρακτηριστική οργάνωση αλλά και με σημαντική φροντίδα στην Ακαδημία και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, είναι πλέον απόλυτα έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη κατάφερε να κινηθεί γρήγορα στις μεταγραφές μέχρι στιγμής και να αποσπάσει το “ναι” από τέσσερις παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα, ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές και με τουλάχιστον τρεις, επίσης με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Πρώτος και πιο…ηχηρός από άποψη ονόματος, ο Χρήστος Χωλόπουλος (φωτ. δεύτερος δεξιά), που αποχώρησε από την Ελπίδα Μονοσπίτων και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον ΑΣ Πατρίδας. Ο 45χρονος τερματοφύλακας συνεχίζει ακάθεκτος στα ερασιτεχνική γήπεδα και βάζει τα…γυαλιά σε πολύ νεότερους του, φτάνοντας αισίως στα 30(!) χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας. Τελευταίες του ομάδες η Ακαδημία Βέροιας και ο Απόλλων Λυκογιάννης.

Παίκτες των “κιτρινόμαυρων” είναι και τα αφοί Αλμαλιώτη. Ο Νίκος επιστρέφει μετά από 6 μήνες περίπου που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ Παλατιτσίων, ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον ΑΣ Πατρίδας, πέτυχε 3 τέρματα. Τελευταίες του ομάδες ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Ατρόμητος Διαβατού. Ο αδερφός του Τάσος, επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από ένα χρόνο απουσίας, όταν και αγωνίστηκε με τον Άτλα Ζερβοχωρίου στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το “καρέ” των μεταγραφών συμπληρώνει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον Εθνικό Ράχης, με τον οποίο μάλιστα πανηγύρισε πέρσι την άνοδο στην Α2 Ερασιτεχνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected