Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τις αποχωρήσεις 8 παικτών ανακοίνωσε η ΑΠΕ Λαγκαδά!

13775932_10153916301988650_9179205698482853835_nΟκτώ ποδοσφαιριστές αποχωρούν από την ΑΠΕ Λαγκαδά, όπως έκανε γνωστό πριν λίγο η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης της.

Οι Γιάννης Μάντζαρης (3 συμμετοχές), Λεμονής Καλούδης (29 συμμ., 1 γκολ), Μανώλης Μπαντής, Χρήστος Μαυροβουνιώτης, Αντώνης Γκουτζαμάνης, Κώστας Σακαλής (28 συμμ., 3 γκολ), Αντώνης Καρατζιάς (10 συμμετοχές) και Χρήστος Βεϊδαμενίδης (23 συμμετοχές, 4 γκολ) είναι οι οκτώ παίκτες που αποτελούν παρελθόν.

Αναλυτικά :

“Παρελθόν από την ‪‎ΑΠΕΛ‬ αποτελούν οι Μάντζαρης Γιάννης, Καλούδης Λεμονής, Μπαντής Μανώλης, Μαυροβουνιώτης Χρήστος και Γκουτζαμάνης Αντώνης. Το Δ.Σ. αλλά και ο κόσμος του Λαγκαδά τους ευχαριστεί όλους για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο!”

Και για τους άλλους τρεις :

“Παρελθόν αποτελούν από την ΑΠΕΛ οι Κώστας Σακαλής, Αντώνης Καρατζιάς και Χρήστος Βεϊδαμενίδης.

Οι πρώην κυανόλευκοι αποχαιρετούν την ΑΠΕΛ και τον Λαγκαδά, έπειτα από 2 ποδοσφαιρικές σεζόν γεμάτες επιτυχίες! Και οι τρεις τους βασικοί την σεζόν 2014-2015 όπου η ΑΠΕΛ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια αλλά κέρδισε και την άνοδό της στην Football League 2! Όλοι τους από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας!

Ο Κώστας Σακαλής αρχηγός της ομάδας, με ηγετικές εμφανίσεις τόσο στον χώρο του κέντρου, όσο και της άμυνας. Καρατζιάς και Βεϊδαμενίδης αναντικατάστατοι στην σεζόν της ανόδου, ωστόσο στην τελευταία δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τα μέγιστα καθώς ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς αμφότεροι, όταν όμως κλήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα έδωσαν το 100% τους!

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή τους αλλά και στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και πάντοτε μακριά από τραυματισμούς!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected