Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις η Λαμία!

slider_2-1-1-470x353 slider_metagrafi1-470x353

Δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν στη Football League ανακοίνωσε πριν λίγο ο ΠΑΣ Λαμία.

Η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστή την απόκτηση του Σταύρου Πεταυράκη από τον Πανθρακικό και του Σουλεϊμάν Όμο ενώ παράλληλα κράτησε στην ομάδα του Ζονέ Πίντο και Γιάννη Αντωνόπουλο.

Ο πρώτος είναι 24 ετών, αμυντικός και πέρσι αγωνίστηκε στη Super League με τον Πανθρακικό με τον οποίο κατέγραψε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των ΑΕΚ, Φωστήρα, ΠΑΟ Ρουφ και Διαγόρα Ρόδου.

Ο Νιγηριανός Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο είναι 31 ετών, αμυντικός και πέρσι αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με τον Αχαρναϊκό στη Football League και 8 με την Κέρκυρα στη Super League. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Ερμιονίδας, Τύρναβο, Πανιώνιο, Αιγάλεω, και Πομπέντα Πρίλεπ.

Αναλυτικά οι τέσσερις ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Πεταυράκη που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου 1992 με θητεία στην ΑΕΚ. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθρακικού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στην ομάδα της και του εύχεται πολλές επιτυχίες.”

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον SULAIMON AKEEM OMO. Ο SULAIMON AKEEM OMO γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1985 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χάφ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυρας και του Αχαρναϊκού. Στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ καλωσορίζει τον SULAIMON AKEEM OMO και του εύχεται καλή επιτυχία”

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζονέ Ντα Σίλβα Πίντο. Ο Πίντο γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1991. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον Jone da Silva Pinto καλή επιτυχία!”

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 24 χρονο Λαμιώτη Γιάννη Αντωνόπουλο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εύχεται στον Γιάννη Αντωνόπουλο καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected