Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις στον “Φονέα”

sima_fostira_813220424Τις πρώτες του προσθήκες πραγματοποίησε ο Φωστήρας αφού σήμερα το απόγευμα η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου συναντήθηκαν με δυο ποδοσφαιριστές με τους οποίος επήλθε συμφωνία.

Σύμφωνα με το stoplekto, στην ιστορική ομάδα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του από εδώ και στο εξής ο 25χρονος επιθετικός, Ματέο Κράσι που την περσινή σεζόν συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του “Φονέα, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο στον Αετό Κορυδαλλού. Στα 878” που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Πειραιά, το νέο απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” σημείωσε 5 γκολ, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, ΑΠΟ Νικολακάκη και Χαλάνδρι.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Θάνας Λέσι ο οποίος επίσης έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο σε Αετό και Δόξα Βύρωνος. Στα 2775′ που αγωνίστηκε ο 21χρονος επιθετικός πέτυχε 9 γκολ και όπως γίνεται αντιληπτό είχε εξαιρετική παρουσία στους “κιτρινόμαυρους”.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο ακραίος μπακ-χαφ Πέτρος Καλημέρης που αποκτήθηκε πέρυσι από το Ηράκλειο ενώ έχει περάσει από Ακάδημο και τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

12341184_1281041561922175_1782801191569430954_n

Ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο του Φωστήρα βαδίζει στο σωστό δρόμο αφού η διοίκηση της ομάδας, μετά την έλευση του νέου προπονητή, έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που άνηκαν από πέρυσι στην ομάδα και βρίσκονται στη λίστα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

Όπως αναφέρει το stoplekto, οι πρώτοι που πέρασαν το κατώφλι των γραφεία του “Φονέα” ήταν ο τερματοφύλακας, Γρηγόρης Βεζύρης (φωτ) και ο 22χρονος μέσος Θωμάς Ντάφλας που παρότι είχε αποχωρήσει πριν από μια εβδομάδα, τελικά πήρε την απόφαση να παραμείνει κάτοικος Ταύρου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Σε άλλα μέτωπα, ξεκίνησαν από χθες οι συζητήσεις με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected