Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Λάζιτς ο επόμενος στην Ξάνθη!

24697_med_djordje_lazicΠαίκτης της Ξάνθης θα πρέπει να θεωρείται ο  Σέρβος μεσοεπιθετικός Τζόρτζε Λάζιτς, που βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ξάνθης για να βρει το νέο του σπίτι!

Σύμφωνα με το thrakisports, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και εντός των προσεχών ημερών, πιθανότατα και από το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Ξανθιώτικης ΠΑΕ που βρίσκεται στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 33χρονος Λάζιτς που αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής  και στα άκρα, αποτελεί τον διακαή πόθο των Ξανθιωτών που βλέπουν στον γεννημένο στο Βελιγράδι μεσοεπιθετικό έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα της Θράκης

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έφτιαξε το όνομά του στην Παρτιζάν με την οποία μάλιστα κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα Σερβίας, έχοντας συνολικά στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε  εκεί 53 συμμετοχές έχοντας 6 τέρματα και 9 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2009 ήρθε η μεταγραφή του Λάζιτς στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές σαιζόν αποτελώντας τον στόχο αρκετών ομάδων, με τους Ουκρανούς αγωνίστηκε από τον Γενάρη του 2009 έως και τον Ιούλιο του 2015 οπού είχε 178 συμμετοχές και 22 τέρματα και 22 ασίστ. Το τελευταίο εξάμηνο έχοντας μείνει και έξι μήνες ανενεργός ο Λάζιτς παρέμεινε στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας για λογαριασμό της Στάλ Καμιάνσκε με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια έχοντας 2 τέρματα και 3 ασίστ βοηθώντας σημαντικά την Στάλ να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Λάζιτς αναμένεται να λύσει τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου κυρίως λόγω της άνεσης του να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις, και να δημιουργήσει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης που πλέον στον χώρο του κέντρου διαθέτει αρκετές επιλογές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected