Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή αριθμός 10 για τη Δόξα Δράμας, ανανέωσε ο Μουτεσίδης!

????????????????????????????????????

Σε διψήφιο αριθμό προσθηκών έφτασε πλέον η Δόξα Δράμας, που είναι μακράν η ομάδα με τις περισσότερες στον (παλαιό) 1ο όμιλο!

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Γιόνδη, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Εορδαϊκό με τον οποίο κατέγραψε 26 συμμετοχές και πέτυχε 6 τέρματα.

Ο Εδεσσαϊος φορ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Κηφισιάς, Φωστήρα, ΑΕΛ Καλλονής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ιωνικό, Άγιο Δημήτριο και Ηρακλή Έδεσσας, ενώ συνολικά έχει 95 επαγγελματικές συμμετοχές και 7 τέρματα στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιόνδη :

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Γιόνδη.

Ο 27χρονος άσσος των “μαυραετών” γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1989, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εδεσσαϊκό.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, μετά τον Εδεσσαϊκό, στον Ιωνικό Νικαίας, στον Άγιο Δημήτριο, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην ΑΕ Λέσβου Καλλονής, στον Φωστήρα, στην ΑΕ Κηφισιάς, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Εορδαικός.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Γιόνδη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

8550788_1_orig

Παραμένει στους “Μαυραετούς” ο Μουτεσίδης

Στη Δράμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Μουτεσίδης, που συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ την περσινή σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Ροδόπολης

“Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Μουτεσίδη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected