Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής της Κ20 του Αιγινιακού

13728371_10208291947550332_1730958063_oΤην τεχνική ηγεσία της Κ20 ομάδας του Αιγινιακού ανέλαβε ο Ηλίας Μπαζάκος και θα ηγηθεί του σχήματος που θα οδηγήσει τα νέα παιδιά της ομάδας της Πιερίας στο ανάλογο πρωτάθλημα της Football League!

Μια θετική εξέλιξη και για τις δυο πλευρές αφού τόσο ο Αιγινιακός θα έχει στις τάξεις του έναν σοβαρό, εργατικό και φιλόδοξο νεαρό τεχνικό, αλλά και ο Ηλίας Μπαζάκος θα ανέβει κατηγορία στο επίπεδο και τις εμπειρίες του στο προπονητικό κομμάτι, ξεφεύγοντας απο τις τοπικές κατηγορίες και μετέχοντας σε ηγετικό πόστο σε μια νεανική ομάδα Β΄εθνικής κατηγορίας.

Ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ Αιγινιακός στην ομάδα Κ20, θέλησε μέσω του Pieriasport να ευχαριστήσει τόσο τους ανθρώπους του Αιγινιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του, όσο και τον Εθνικό Κατερίνης που δε στάθηκε εμπόδιο στα… όνειρα του!

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κ20 του συλλόγου και παράλληλα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ που παρά τη προ 10ημερου συμφωνία μας δεν μου στάλθηκε εμπόδιο και κατανόησε την φιλοδοξία μου για ένα βήμα παραπέρα!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected