Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο νέος σταθμός στην καριέρα του Νίκου Τζημογιάννη!

image2“Μήλον της έριδος” όπως ήταν φυσιολογικό έγινε για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Ημαθιώτης αμυντικός, Νίκος Τζημογιάννης!

Ο 29χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στην Κατερίνη όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Πύδνας Κίτρους και παρουσία του μάνατζερ του, Δημήτρη Τσιάτσιου έγινε το deal που θα τον φέρει στο γειτονικό Κίτρος όπου θα φορέσει τη φανέλα της Κυπελλούχου Ελλάδας, Πύδνας.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην παίκτης του Κισσαμικού (10 συμμετοχές και 1 γκολ στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς), αγωνίστηκε στο παρελθόν σε ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναιγιάλειο, Βέροια (6 χρόνια με 78 συμμετοχές και 2 γκολ) και ΠΑΟΝΕ.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τζημογιάννη από τον Κισσαμικό. Ο έμπειρος αμυντικός με συμμετοχές σε Α΄, Β΄και Γ΄Εθνική αναμένεται να προσφέρει πολλά στην αμυντική γραμμή της ΠΥΔΝΑΣ.

Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές της ΠΥΔΝΑΣ τον καλωσορίζουν στην οικογένειά τους και του εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Επίσης ανακοινώνετε ότι η επίσημη πρώτη για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο θα γίνει την Πέμπτη 21 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο του Κίτρους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected