Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή στην ΑΕ Καραϊσκάκης, αποχώρηση από το Λουτράκι

article1334_medium

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η προσέγγιση της ΑΕ Καραϊσκάκης στον Φίλιππο Σκοπελίτη!

Ο 22χρονος μέσος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο και θα αγωνιστεί στην ομάδα της Άρτας μετά τη θητεία σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ανεβάζοντας το επίπεδο εν όψει της σαφώς πιο απαιτητικής χρονιάς που έρχεται το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρταςείναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Σκοπελίτη (επιθετικός). Ο χαρισματικός Φίλιππος Σκοπελίτης γεννηθείς την 26-8-1994 με θητεία σε πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής ανήκει πλέον στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και τέθηκε στην διάθεση του Μίκι Τσίρκοβίτς, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα.

Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας καλωσορίζει τον Φίλιππο Σκοπελίτη στην ομάδα και του εύχεται πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”!

xoustoulakis

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Τάσος Χουστουλάκης.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, ο δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας που τον τελευταίο χρόνο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του ΑΟ Λουτράκι δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “οράνιε” αφού έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο Χουστουλάκης ξεχώρισε με την παρουσία του στον 3ο όμιλο είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected