B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Καθιερώνεται τουρνουά εις μνήμη του Βαγγέλη Αναστασόπουλου

Βαγγελης-Αναστασοπουλος-2-696x435

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σάκης Παγγούρας, με στόχο να παραμείνει στις μνήμες όλων το όνομα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Αναστασόπουλου.

Ο προπονητής της Δόξας Λιανοβεργίου επικοινώνησε με τον αδελφό του εκλιπόντος, Νίκο Αναστασόπουλο ο οποίος αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση και κατόπιν με τον ομόλογο του στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, Τάσο Χουρσουζίδη (προσωπικό φίλο του προπονητή του Ολυμπιακού Λουτρού) ο οποίος απάντησε επίσης θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι τρεις προπονητές συμφώνησαν να καθιερωθεί τουρνουά στον Λουτρό με τη συμμετοχή του τοπικού Ολυμπιακού, της Δόξας Λιανοβεργίου και του Αστέρα Αλεξάνδρειας, η διεξαγωγή του οποίου θα εντάσσεται στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας (τον Αύγουστο για φέτος, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί) και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δίνονται στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το SportsUp κρίνει την πρωτοβουλία άκρως εξαιρετική και συγκινητική, καθώς η μνήμη του Βαγγέλη θα πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο… Κι αυτός είναι ένας σπουδαίος τρόπος!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected