Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και ο Σάββας στον Απόλλων Λάρισας!

13f34e2b533e12c6166f88368dcd8c07_LΝτεμαράζ μεταγραφών για ακόμη μια φορά από τον νεοφώτιστο Απόλλων Λάρισας, που δημιουργεί ένα άκρως ισχυρό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση, μετά τον Δαυίβ Ιβανίδη, η “κυανόλευκη” ομάδα έκανε δικό της και τον Θάνο Σάββα, που από το 2007 μέχρι πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με ενδιάμεσο σταθμό τον Πανναξιακό (2013/2014)

Στους “κιτρινόμαυρους” κατέγραψε 96 συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Σάββα.

Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα.

Ο Θανάσης Σάββας γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1987 στην Καρδίτσα.

Την καριέρα του την “έχτισε” στην ομάδα της γενέτειρας του, την Αναγέννηση Καρδίτσας, με γεμάτες χρονιές στην Football League.

Παλαιότερα αγωνίσθηκε και στον Πανναξιακό, ενώ με την ομάδα της Καρδίτσας την χρονιά που μας πέρασε (2015-16) κατέγραψε 30 συμμετοχές!

Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό και γρήγορο ποδοσφαιριστή, που καλύπτει με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας και αναμένεται και με την εμπειρία που έχει αποκομμίσει να μας βοηθήσει αρκετά την προσπάθεια καταξίωσης και διάκρισης φέτος στην Γ’ Εθνική, που επιχειρούμε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected