Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κεραυνός Επισκοπής : “Περηφάνεια για τον δικό μας Σταύρο!”

Χωρίς-τίτλο21Το σημερινό τηλεφώνημα που δέχτηκαν οι άνθρωποι του Κεραυνού, ήταν από αυτά που λες : “Άκουσα καλά…;”

Κι όμως, ο Σταύρος Χαραλαμπίδης, που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψει στον “δικέφαλο” της Θεσσαλονίκης, όχι για να μείνει ελεύθερος (όπως θα θεωρούσαν οι περισσότεροι) αλλά για να “ανέβει” στην Κ20 και να υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Ουρουγουανός προπονητής άλλωστε, ήταν αυτός που διαμήνυσε στους ανθρώπους του Κεραυνού πως υπολογίζει πολύ στον 18χρονο αμυντικό και μάλιστα είναι από τους παίκτες που μπαίνουν στο “μικροσκόπιο” του κόουτς!

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Κεραυνού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφενός ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και αφετέρου στέλνουν τις ευχές τους στον νεαρό παίκτη για μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Σταύρου Χαραλαμπίδη στην ομάδα μας. Ο Σταύρος βοήθησε πολύ στο διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν απόλυτα τυπικός στις υποχρεώσεις του. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έχοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του τμήματος υποδομής, Πάμπλο Γκαρσία και ευχόμαστε αυτή να είναι η απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον δικό μας Σταύρο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected