Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Ευαγγελία Ψάρρα πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

psarra

Η Ελληνική τοξοβολία θα δώσει το παρών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για 5η συνεχή φορά.

Η μεγάλη κυρία του αθλήματος Ευαγγελία Ψάρρα πήρε σήμερα την πολυπόθητη κάρτα για το Ρίο ντε Τζανέιρο και ετοιμάζει τις αποσκευές της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βραζιλία.

Η κάρτα από την διεθνή ομοσπονδία της τοξοβολίας έφθασε σήμερα στην Ελληνική Ομοσπονδία της Τοξοβολίας, η οποία ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που έκανε όλες τις αναγκαίες κινήσεις ώστε να προστεθεί στην Ελληνική αποστολή.

«Η Ελληνική τοξοβολία είναι περήφανη για την μεγάλη επιτυχία. Είναι σίγουρα μια επιβράβευση των πολύ μεγάλων προσπαθειών της Ευαγγελίας. Όλοι μας της ευχόμαστε το καλύτερο στο Ρίο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πέτρος Συναδινός.

Η κάρτα έφθασε στην Αθήνα μετά από την ακύρωση της συμμετοχής της Ακτής Ελεφαντοστού. Αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι η Ψάρρα πήρε την κάρτα ως πρώτη επιλαχούσα. Να θυμίσουμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον τελευταίο αγώνα πρόκρισης που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας, είχε χάσει την πρόκριση για δύο μόλις πόντους.

Είναι σίγουρα μια μεγάλη στιγμή για την ίδια την αθλήτρια και μια επιβράβευση για την ίδια και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας και σύζυγο της Αλέξανδρο Νασούλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected