Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ιωνικός για μεγάλα πράγματα, πήρε και Σαπαλίδη!

SapalidisΗ Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού έκανε την υπέρβαση για ακόμη μία φορά και ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταμάτη Σαπαλίδη! 

Ο Σαπαλίδης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς των επαγγελματικών κατηγοριών, ευρισκόμενος μάλιστα στην πιο παραγωγική του ηλικία με πλούσιο βιογραφικό και πολλά γκολ. Η απόκτηση του καθιστά την επιθετική γραμμή των Νικαιωτών ως την πιο δυναμική της κατηγορίας, ανεβάζοντας τον πήχη και τις προσδοκίες για την νέα σεζόν.

Ο 26χρονος επιθετικός -παίζει κυρίως ως αριστερό εξτρέμ- έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Εθνικό, Αγία Παρασκευή, Νίκη Βόλου, Τράχωνες, Πας Γιάννενα και Κισσαμικό. Την σεζόν 2013-14 πανηγύρισε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τους Τράχωνες, όντας πρώτος σκόρερ με 26 γκολ σε μια χρονιά που του εξασφάλισε την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στην Souper League πήρε παραστάσεις με την ομάδα της Ηπείρου κι έπειτα έφυγε για την Football League και τον Κισσαμικό! Έχει ύψος 1.80 και κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δύναμη, η ταχύτητα και η έφεση στο σκοράρισμα.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected