Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή τερματοφύλακα στον ΑΟ Λουτράκι

vandoros12_904_450Στη δεύτερη μεταγραφική τους κίνηση προχώρησαν σήμερα οι οράνιε ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αιμίλιο Βανδώρο (14/3/1992).

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα ομάδων της Α’ ΕΠΣΔΑ, όπως ο Μανδραϊκός, Ελευσινιακός, ΠΑΟΚ Μάνδρας, Άτταλος Νέας Περάμου, Ειδυλλιακός και Ασπρόπυργος.

Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής με τον Μανδραϊκό (άνοδος στη Δ’ Εθνική), νταμπλούχος με τον Άτταλο Ν. Περάμου, ενώ την περσινή χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΔΑ με τη φανέλα του Ασπρόπυργου.

Οι φίλοι της ομάδας θα τον θυμούνται από τη σεζόν 2013-2014, όταν αγωνιζόταν ως βασικός τερματοφύλακας στον Άτταλο και αντιμετώπισε τους οράνιε στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα με την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ως προπονητής στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Μάνδρας και πιο συγκεκριμένα στα ηλικιακά τμήματα 2007-2008 και 2008-2009.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΛ δήλωσε:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Α.Ο Λουτράκι. Ως αντίπαλος της ομάδας παλιαότερα, μου είχε κάνει εντύπωση αυτό το οικογενειακό κλίμα και κάτι ανάλογο μου έδειξαν ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας όταν μιλήσαμε. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, ενώ λόγω της ενασχόλησης μου με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Μάνδρας, έχω προσωπική αντίληψη και για τη Σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι. Γνωρίζω πως έρχομαι σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, με υποδειγματική λειτουργία σε όλα τα επίπεδα και σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία. Στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες μου για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει φέτος η διοίκηση.»

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected