Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παραμένει ο Πούρνος στην Ελευσίνα, κοντά σε Μιχαλόπουλο

13690657_1177190669011327_3372889764617777723_nΤην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Πούρνο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του flnews, κοντά στους “σταχυοφόρους” βρίσκεται ο Ηλίας Μιχαλόπουλος.

Όσον αφορά τον Πούρνο, ο 24χρονος μέσος αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια την περσινή σεζόν με την ομάδα ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Ζακύνθου, Πανηλειακού, Καρμιώτισσας Κύπρου, Βύζαντα Μεγάρων, Πανιωνίου και Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

“Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την ανανέωση με τον επιθετικό Άγγελο Πούρνο και του εύχεται μια υγιής χρονιά με πολλές επιτυχίες!”

Χωρίς τίτλο

Παίρνει και Μιχαλόπουλο!

Συνέχεια στην ενίσχυσή του είναι αποφασισμένος να δώσει ο Πανελευσινιακός. Και μετά την απόκτηση των Βασίλη Ταμπάκη, Αλέξανδρου Καμπούρη οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Ηλία Μιχαλόπουλο.

Ο 31 ετών μέσος την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές και 4 γκολ με την Κηφισιά στη Γ’ Εθνική. Προηγουμένως αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, ΑΕΚ Λάρνακας, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟ Ρουφ, Άρη Πετρούπολης και Ατρόμητο Αθηνών. Στη Football League ο απολογισμός του είναι 172 συμμετοχές και 15 γκολ.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, η ομάδα της δυτικής Αττικής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Αρβανίτη, προκειμένου να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στους «σταχυοφόρους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected