Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του Αχιλλέα Νάουσας και η αποχώρηση Ηλιάδη

IMG_0625Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα (21/7) ο Αχιλλέας Νάουσας.

Ουσιαστικά πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ηλιάδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του SportsUp αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από τρία χρόνια έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του και πολλές περισσότερες χαρές από λύπες με την κυανόλευκη φανέλα.

Τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ένας εξίσου πολύ καλός τερματοφύλακας ο οποίος ξεχωρίζει τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο χάντμπολ, όντας αθλητής επί χρόνια του Ζαφειράκη Νάουσας.

Ο λόγος για τον Θάνο Μπουμπουλέντρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Νάουσας και μετά από τρία χρόνια αλλάζει στρατόπεδο μετακομίζοντας μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο.

O 22χρονος πορτιέρο (αύριο έχει τα γενέθλια του κατά σύμπτωση, 22/7/1994) θεωρείται από τις πιο εξαιρετικές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια στην Α2 Ερασιτεχνική και ο Αχιλλέας καταφέρνει να τον κάνει δικό του, χωρίς να…ξεφύγει από τη φιλοσοφία με την εμπιστοσύνη σε νεαρούς ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Τον 25χρονο πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα Αθανάσιο Μπουμπουλένδρα που αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό Νάουσας, απέκτησε ο Αχιλλέας.

Το ΔΣ καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας τον Θάνο και του ευχόμαστε, να έχει υγεία και μια δημιουργική χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και την ομάδα του και να παραμείνει μακριά από τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected