Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Ηρακλή οι Ρούσσος και Γιούδας!

Γιούδας-2 Ρούσσος-2

Δύο ακόμη προσθήκες ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, μετά από αυτή του Παύλου Λάσκαρη από τον Φωστήρα.

Ο λόγος για τους Αλμπέρτο Ρούσσο και Τρύφωνα-Άγγελο Γιούδα, που βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο πρώτος είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως μέσος και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πανθρακικού με τον οποίο είχε 3 συμμετοχές στη Super League. Ο Γιούδας είναι 23 ετών, τερματοφύλακας και επίσης προέρχεται από τον Πανθρακικό με τον οποίο αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

Για Ρούσσο

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Αλμπέρτου Ρούσσου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 22/2/1996 στη Ρόδο όπου και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αγωνιζόμενος στον Διαγόρα. Ακολούθησαν η Γιουβέντους στις ομάδες της οποίας (Κ17, Κ20) αγωνίστηκε για τρία χρόνια και η Σερκλ Μπριζ, στο Βέλγιο. Πέρυσι, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανθρακικού στη Superleague.

Ο νέος μας ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.86, ζυγίζει 79 κιλά και καλύπτει τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του δεξιού μπακ και του αμυντικού χαφ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ για τον οποίο θα δώσω τα πάντα, εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο γίνεται ψηλότερα στο νέο πρωτάθλημα», είπε στο fciraklis.gr.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει στην οικογένεια του!”

Για Γιόνδη

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Τρύφωνα-Αγγελου Γιούδα. Ο νέος μας τερματοφύλακας, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία όπου μεταξύ άλλων αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Μπράουνσβάϊγκ (Κ17-Κ23). Επαιξε επίσης στη Χαμμ και τη Χέρτα 03. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανθρακικού στη Superleague. Γεννήθηκε στις 18/2/1993, έχει ύψος 1.92 και βάρος 87 κιλά.

«Ευχαριστώ τον ΗΡΑΚΛΗ που με επέλεξε για να φορέσω τη βαριά φανέλα του. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Ερχομαι γεμάτος όρεξη να προσφέρω και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις», είπε στο fciraklis.gr.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τον Τρύφωνα-Αγγελο Γιούδα στην οικογένειά του!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected