Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η 12η μεταγραφή της Δόξας ακούει στο όνομα “Θανάσης Πινδώνης”!

csc-0101_origΚαι ενώ θα περίμενε κανείς πως η απόκτηση του Δημήτρη Σουάνη θα ήταν η τελευταία, διαψεύστηκαν πλήρως καθώς η διοίκηση της Δόξας συνέχισε στο ίδιο τέμπο!

Ο Θανάσης Πινδώνης βρέθηκε στα γραφεία των “Μαυραετών” και δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τους διοικούντες και να γίνει η 12η φετινή μεταγραφή των “ασπρόμαυρων” ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 30χρονος μέσος με καταγωγή από τη Δράμα αγωνίστηκε πέρσι σε 24 παιχνίδια με την Παναχαϊκή, πέτυχε ένα τέρμα ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, Αναγέννηση Δερύνειας στην Κύπρο, Καλλιθέα και Καβάλα, ενώ έπαιξε για δύο χρόνια και πάλι στη Δόξα (2008-2010) σε Γ και Β Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αθανασίου Πινδώνη.

Ο 30χρονος άσσος των “μαυραετών” γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1986. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του ΑΟ Καβάλας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα των “Αργοναυτών”. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στη Δόξα Δράμας, στον ΓΣ Καλλιθέας, στην Αναγέννηση Δερύνειας, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Παναχαϊκή.

Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο Πινδώνη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected