Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εμπειρία και ποιότητα με Μπουρνάζη στην Επισκοπή!

13833203_1571852133111260_1580270480_o

Ακόμη περισσότερο ενισχύεται ο Κεραυνός Επισκοπής, επιλέγοντας προς το παρόν ποδοσφαιριστές που έχουν διακριθεί κατά καιρούς στη γειτονική Πέλλα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η διοίκηση των “κοκκινόμαυρων” ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (21/7) και τυπικά την ένταξη του Ευθύμη Μπουρνάζη (είχε προηγηθεί προφορική συμφωνία) στο ρόστερ και ακολουθούν από αύριο νέες επαφές με παίκτες που ήδη έχουν “κλείσει”

Ο 34χρονος (20/02/1982) μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Ηρακλή Άσπρου και αποτελούσε, στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, αναντικατάστατο μέλος όπου κι αν αγωνίστηκε.

Έχει ξεχωριστή θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας και είναι από τους παίκτες που η εμπειρία τους είναι το βασικό συστατικό που τους ακολουθεί. Ο πρώην παίκτης του Απόλλων Καλυβίων, του Ολυμπιακού Γαλατάδων (Δ Εθνική) και του Μέγα Αλέξανδρου Εσωβάλτων έχει στο παλμαρέ του διακρίσεις και τίτλους και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Κεραυνό τη νέα σεζόν.

Ο Ευθύμης Μπουρνάζης είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα του Βασίλη Αργυρίου μετά από αυτές των Σταματέλου, Μανδάλη και Τόπκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected