Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι εντυπωσιακές επεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Τρικάλων και 80 φωτογραφίες από τη σημερινή πρώτη

DSCN9990

Το SportsUp βρέθηκε σήμερα από τις 17.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, την ώρα δηλαδή που είχε ορίσει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ντάμτσιος για την πρώτη συγκέντρωση.

Ακολούθησε η παραλαβή ιματισμού από τους ποδοσφαιριστές αλλά και η συμπλήρωση ενός εγγράφου από τον κάθε έναν από αυτούς, που αφορούσε τα χαρακτηριστικά αλλά και σε ποιες ομάδες αγωνίστηκαν στο παρελθόν!

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η σπουδαία ομολογουμένως δουλειά από τους διοικούντες την ομάδα, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τα πέριξ του γηπέδου. Όπως ενημερωθήκαμε, αρκετοί ήταν αυτοί που εργάστηκαν για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

δείτε ενδεικτικά :

To SportsUp έβγαλε και τις πρώτες φωτογραφίες από τη συγκέντρωση της ομάδας στα αποδυτήρια, παρουσία του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου και του Βασίλη Παπαδόπουλου. Χαρακτηριστικό είναι πως λόγω της πληθώρας παικτών, ο ένας είναι κυριολεκτικά πάνω στον άλλο!

DSCN9985 DSCN9986

Στη συνέχεια προπονητής και ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν μπροστά στην κερκίδα όπου τελέσθη ο αγιασμός για τη νέα σεζόν και έπειτα ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected