Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Συνεχίζει με Στάικο και Σαμαρά η Ερμιονίδα, τέλος ο Σταυριανός από τον Άγιο Ιερόθεο

11542663_551542694984716_1661397117_oΗ Ένωση Ερμιονίδας ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, Θανάση Σταϊκου.

Η παραμονή του χαρισματικού ηγέτη θεωρείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, μια σημαντική επιτυχία για την Ένωση Ερμιονίδας, αφού στο πρόσωπο του Θανάση Στάϊκου, ενός παίκτη με αδιαμφισβήτητη κλάση και εμπειρία, «καθρεφτίζονται» οι ελπίδες διοίκησης, τεχνικού επιτελείου, ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων, για την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση συνεχίζει :

“Είμαστε βέβαιοι ότι ο έμπειρος χαφ θα συνεχίσει να δεσπόζει με την ηγετική του φυσιογνωμία, εντός του αγωνιστικού χώρου και τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε με τα «χρώματα» της Ένωσης Ερμιονίδας. Τέλος, με τις πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις του, θα βοηθήσει τους νέους παίχτες της ομάδας μας, που έχουν να επωφεληθούν πολλά, από έναν παίχτη, πραγματικό διαμάντι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλη η οικογένεια της Ένωση Ερμιονίδας του εύχεται κάθε επιτυχία”

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παντελή Σαμαρά. Ο 24χρονος αμυντικός είχε 23 συμμετοχές και ένα γκολ πέρσι και η επόμενη χρονιά θα είναι η 4η συνεχόμενη στην ομάδα.

stavrianos

Αποχώρηση που δεν αναμενόταν από πολλούς, σημειώθηκε στον Άγιο Ιερόθεο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν γνωστή σήμερα την αποχώρηση του Ισίδωρου Σταυριανού, έναν ποδοσφαιριστή με ξεχωριστή θέση στον σύλλογο, όπως άλλωστε τονίζεται και στην επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ισίδωρο Σταυριανό. Δυστυχώς καμιά φορά στο ποδόσφαιρο, οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως ακριβώς τις προσδοκούμε και αυτό συνέβη στην περίπτωση της ομάδας μας.

Ο Ισίδωρος Σταυριανός αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την ιστορία του συλλόγου αφού πρόκειται για το πρόσωπο που συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να προβιβαστεί στην Γ” Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σπουδαίο έργο επιτέλεσε και στα τμήματα υποδομής αφού κατάφερε να δημιουργήσει μια Ακαδημία-Πρότυπο και γι αυτό το λόγο του αξίζουν συγχαρητήρια.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Ισίδωρο Σταυριανό για την τεράστια προσφορά-συμβολή του στον Άγιο Ιερόθεο και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή.

Εις το επανιδείν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected