Μεταγραφές

Συνεχίζει δυναμικά ο Ηλίας Σολάκης, δείτε τον νέο σταθμό στην καριέρα του!

SOLAKIS_01Ένας ποδοσφαιριστής που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει βοηθήσει σημαντικά όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο και τη νέα σεζόν!

Ο 42χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Φλώρινα, ο οποίος προχώρησε σε μια μακροσκελή ανακοίνωση για τη συμφωνία, αναφερόμενη βεβαίως με τα καλύτερα λόγια για την καριέρα και το ποιόν του Ηλία Σολάκη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Φούφα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, κατάγεται από τη Φλώρινα και συνολικά έχει 118 συμμετοχές και 26 γκολ στη Super League, 215 και 91 αντίστοιχα στη Football League και 48 παιχνίδια με 25 γκολ στη Γ Εθνική, σε ένα πραγματικά πλούσιο παλμαρέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η Διοίκηση του Π.Α.Σ Φλώρινα είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πρώτη της φετινή μεταγραφή – βόμβα ! Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Ηλία Σολάκη!
Τα λόγια και οι συστάσεις περιττεύουν όταν προσπαθεί κανείς να μιλήσει για τον Ηλία. Θέλεις να πεις τόσα πολλά για αυτόν αλλά σε ένδειξη δέους και σεβασμού προ στιγμής σιωπάς!!

Γεννήθηκε στη πόλη μας στις 15-12-1974.Ξεκίνησε την καριέρα του στο Π.Α.Σ Φλώρινα. Ο συμπολίτης μας επιθετικός έχει μακροχρόνια καριέρα και έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε πολλές ομάδες όλων των Εθνικών κατηγοριών.Έχει αγωνιστεί και στη Κύπρο με ιδιαίτερη επιτυχία με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13 κρέμασε τα <<επαγγελματικά>> του παπούτσια με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου έχοντας συνολικά 386 συμμετοχές αγώνων και επιτυχίες 165 τέρματα χωρίς να μετρήσει κανείς τις συμμετοχές του στη Δ΄Εθνική και στο Κύπελλο Ελλάδος.Στα τοπικά πρωταθλήματα …τι να πει κανείς !!

Πέρσι μόνο και μόνο με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφα πέτυχε 31 τέρματα και με την βοήθεια του συνέβαλε στο να ανέβει η ομάδα της Κοζάνης στην Γ΄Εθνική! Σαν τον Οδυσσέα λοιπόν γύρισε στην Ιθάκη του από αγάπη για τη Πόλη της Φλώρινας και την ομάδα που τον ανέδειξε.

Θα κρεμάσει σαν τους μεγάλους παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές τα παπούτσια του στο <<τόπο του>> στα αποδυτήρια του Π.Α.Σ Φλώρινα όταν όμως έρθει η ώρα!! Η προσθήκη του Ηλία Σολάκη τιμά τον Π.Α.Σ Φλώρινα και το τοπικό ποδόσφαιρο του Νομού μας γιατί αφήνει μόνο υποσχέσεις για καλύτερες ποδοσφαιρικές Κυριακές.Η προσθήκη σου πολύτιμη !.

Είσαι πράγματι εραστής και τεχνίτης του ποδοσφαίρου! Καλώς όρισες και πάλι Ηλία !!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected