Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τρεις μεταγραφές και οι αποχωρήσεις του Παναρκαδικού ενόψει “πρώτης”

image

Τρεις μέρες έμειναν για την “πρώτη” της ομάδας του Παναρκαδικού.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Αντωνόπουλος με τον συνεργάτη του Θανάση Παπαζαφειρόπουλο, έδωσαν ραντεβού στους παίκτες της ομάδας την Δευτέρα 25/7/2016 (18:30), για την έναρξη της προετοιμασίας τους εν όψει τη νέας περιόδου.

Σύμφωνα με το arcadiasports, με τρία νέα πρόσωπα μέχρι στιγμής, κάνει εκκίνηση στην προετοιμασία του ο Παναρκαδικός. Πρόκειται για τους επιθετικούς Βασίλη Παπουτσή, Κώστα Κολιόπουλο και τον νεαρό πορτιέρο Δημήτρη Τσιώση.

Κατά τα λεγόμενα της διοίκησης και του προπονητικού τιμ, οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ, αλλά θέλουν να προσθέσουν άλλους δύο έμπειρους παίκτες στο δυναμικό, προκειμένου τη νέα χρονιά ο Παναρκαδικός να παραμείνει ανταγωνιστικός και να μπορέσει να θέσει πιο υψηλούς στόχους.

Παρελθόν από το ιστορικό σωματείο είναι οι Γογωνάς, Καστριτσέας, Γαρυφαλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Ζαχαράκης, Γεωργακόπουλος, αλλά και ο Κώτσιρας που έκανε το άλμα στην καριέρα του και πήγε στον Αστέρα. Επίσης, ο νεαρός Θεοδωράκης που πέρασε στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, ενώ ο Χρήστου ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στην πράσινη ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected