Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Η νέα μεταγραφή της Θύελλας Σταυρού και οι τρεις ελευθέρες από τον ΜΑΣ Βεργίνας

DSCN0095

Στην τρίτη του μεταγραφή προχώρησε η Θύελλα Σταυρού.

Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, μετά τους Ηλία Λαζό και Κύριλλο Σταυρίδη απέκτησε και τον Τάσο Γκριτζαλιώτη ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΜΑΣ Βεργίνας.

Ο 26χρονος επιθετικός είχε δύο τέρματα πέρσι με τους δευτεραθλητές του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και πανηγύρισε με την ομάδα του την άνοδο στην Α1. Η εξαιρετική του χρονιά όμως ήταν τη σεζόν 2014/2015, όταν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη Β Ερασιτεχνική με 17 τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε ακόμη μία άνοδο του ΜΑΣ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, παρέλαβε και σχετικό βραβείο με πρωτοβουλία του SportsUp, στο 2ο All Star Game που διοργανώθηκε στο ΔΑΚ Νάουσας.

DSCN0086 DSCN0087

Δύο ακόμη ηχηρές αποχωρήσεις στον ΜΑΣ Βεργίνας!

Η αποδέσμευση του Τάσου Γκριτζαλιώτη, δεν ήταν η μόνη για τους “κιτρινομπλέ”. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, ελεύθεροι έμειναν και οι Γιώργος Σαμψωνίδης και Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, ενώ κρίσιμα είναι και τα επόμενα ραντεβού της διοίκησης με τους Γιάννη Μπλούκα και Αλέξανδρο Ζέρη.

Ο Γιώργος Σαμψωνίδης ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΜΑΣ Βεργίνας στον 1ο όμιλο της Α2, σημειώνοντας 14 γκολ και βεβαίως συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία του συλλόγου, όπως επίσης και ο Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, ο οποίος ήταν δεύτερος στη σχετική λίστα με 10 τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected