Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αυτοί είναι οι 22 παίκτες που αριθμεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ της Νίκης Βόλου

9eda9ecb3a1b74fb8cfab2490177b1f4_LΠλησιάζει σιγά-σιγά η Νίκη στη συμπλήρωση του ρόστερ της, αν κρίνουμε από το γεγονός πως τώρα στην ομάδα βρίσκονται 22 παίκτες και ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης έχει μιλήσει εξ αρχής για ένα δυναμικό 26 ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, ακόμη κι αν συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός, μέσα στον Αύγουστο κάποιοι παίκτες θα κριθούν, ενώ κάποιοι άλλοι, που δε θα έχουν κλείσει σε ομάδα, θα παρουσιαστούν ως ευκαιρία να αποκτηθούν. Το μεταγραφικό φίνις πάντως των κυανόλευκων, σύμφωνα και με τις υποσχέσεις του προέδρου Σάκη Τζήμα, αναμένεται να είναι δυνατό και θα αφορά προσθήκη παικτών τουλάχιστον Football league για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με το magnesiasports, αυτή τη στιγμή στη Νίκη υπάρχουν οι νεαροί τερματοφύλακες Γρηγοριάδης (ήταν και πέρσι στην ομάδα, αλλά είχε διακόψει τις προπονήσεις λόγω Πανελλαδικών), Ράπτης (πέρσι αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές), ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί ο Ν. Τζήμας και πάντα υπάρχει στο προσκήνιο, για να κλείσει η τετράδα, ο Κεφαλάς, που έχει συμφωνήσει, αλλά πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον Ρήγα.

Οι Παπαγεωργίου και Αλεξανδρής (αν και τον δεύτερο τον υπολογίζει και για αμυντικό μέσο ο κ. Μπίλης) είναι οι δεξιοί μπακ της ομάδας και οι αριστεροί οι Δημολιός και Τσιαμπαλής-Σουάρες.

Πολλές λύσεις υπάρχουν για το κέντρο της άμυνας με τους Παρασκευαΐδη, Κόκκα, Ναουμίδη, Παπαδήμα και Σφονδυλιά, αλλά και στους κεντρικούς χαφ (6αρια και 8αρια) λόγω της παρουσίας των Πετράκου, Κόλα, Κυπτίου, Τσιουρέλη και Τσιανάκα. Ο Τορεζάνι είναι το δεκάρι της Νίκης και οι Μαλακασιώτης, Ματθαίου και Βουρδάκης αυτοί που θα αποτελέσουν το στήριγμα κυρίως από τα πλάγια των κλασικού φορ. Για τη θέση αυτή έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής ο Κορέτα και ο Δαδάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected