Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανανέωσε με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου ο Χάρης Δημητρούσης

12987178_1608522552806575_8692515888756616753_nΜετά τις μεταγραφές των Ρόκο, Γαϊτανίδη και Πελεκίδη, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου βάζει…πλώρη και τις ανανεώσεις.

Στη λίστα προς παραμονή ήταν και ο Χάρης Δημητρούσης, με τον 18χρονο αμυντικό να είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά τόσο αγωνιστικά όσο και με τον χαρακτήρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ευχάριστα ξεκινά και αυτή η εβδομάδα για τον Απόλλων, καθώς ο 18 ετών Χάρης Δημητρούσης (αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας) ανανέωσε και συνεχίζει με την φανέλα της ομάδας μας και την νέα σεζόν!

Όπως και ο ίδιος δηλώνει: “Είμαι ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Απόλλων, είναι η ομάδα που μου στάθηκε και μου έδωσε τις αγωνιστικές ευκαιρίες που ήθελα ως παίκτης. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου…. Και θα δώσω τα πάντα για να τους ανταμείψω με καλές εμφανίσεις. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με τους συμπαίκτες μου, χωρίς τραυματισμούς και φυσικά παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο”!

Καλή δύναμη Χάρη κι από εμάς, σου ευχόμαστε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις από την περασμένη σεζόν.

Υ.Γ. Η ομάδα όπως έχουμε πει πολλές φορές συνεχίζει στο πλάνο του να “επενδύει” σε νεαρούς παίκτες και να δουλεύει μαζί τους με σκοπό, την αγωνιστική τους διάκριση αλλά και μελλοντικά την προώθηση τους σε υψηλότερες κατηγορίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected