Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο ακόμη ανανεώσεις στην Πύλο, παραμένει στην Ερμιονίδα ο Πονηρός

13295334_1593848064277641_434006938_n11

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι κινήσεις της διοίκησης του Τσικλητήρα Πύλου με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό που οδήγησε την ομάδα στο νταμπλ!

Σύμφωνα με το taklin.gr, η διοίκηση του Τάσου Καραλή τα βρήκε σε όλα με τους Φώτη Διακουμή και Παναγιώτη Τσώνη οι οποίοι θα φορούν τα «ροσονέρι» και στην Γ» Εθνική κατηγορία!

mandraikos-ermionida42-ponirosΠαρότι αρχικά είχε αποδεσμευτεί από την Ένωση Ερμιονίδας, τελικά η διοίκηση του συλλόγου έκανε το καθήκον της σε ότι αφορά την περίπτωση του Γιώργου Πονηρού και εν τέλει ο έμπειρος πορτιέρο απάντησε θετικά ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το σύλλογο της Αργολίδας.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο έμπειρος άσος που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει προσδώσει ποιότητα και ασφάλεια κάτω από την εστία των “κυανοκίτρινων” ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο του Κρανιδίου βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο Πονηρός που πανηγύρισε άνοδο από Δ” σε Γ” Εθννική και από Γ” σε Football League αποτελούσε διακαή πόθο των διοικούντων οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό και το κατάφεραν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected