Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Γεμίζει” το…οπλοστάσιο του Ιωνικού με Αργυρίου!

Argiriou

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στη γραμμή κρούσης ο Ιωνικός, ενισχύοντας κατά πολύ το ρόστερ του!

Ο λόγος για τον Μάριο Αργυρίου, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Εθνικό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 4 τέρματα.

Ο 27χρονος φορ έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ατρόμητου Πειραιά, της Νέας Ιωνίας, του Βύζαντα Μεγάρων στη Football League, της Προοδευτικής, του Μανδραϊκού, των Χανίων, του Εθνικού Αστέρα στη Β Εθνική, της Προοδευτικής και του ΠΑΟ Ρουφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η Διοίκηση του Ιωνικού και ο Πρόεδρος Μάκης Αποστόλου, ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Μάριου Αργυρίου που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Εθνικού Πειραιώς.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Μανδραϊκό, Βύζαντα Μεγάρων, Νέα Ιωνία, Ατρόμητο Πειραιά και Εθνικό. Πρόκειται για έναν ταχύτατο και δυναμικό παίκτη που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία.

Επιπλέον, από Ιατρικές Εξετάσεις θα περάσουν οι παίκτες του Ιωνικού καθώς για τις 26/7 και 27/7 είναι προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις ενώ το διήμερο 28,29/7 θα περάσουν από εργομετρικά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected