Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Και ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης στη ΑΕ Χαρίεσσας!

598525_10200216150711615_47788652_nΜαζί και φέτος θα αγωνιστούν τα αδέλφια Ιωαννίδη, καθώς πριν λίγο η ΑΕ Χαρίεσσας συμφώνησε και με τον Ζαχαρία!

Ο 20χρονος αμυντικός επιστρέφει στους “κιτρινόμαυρους” μετά τον Γενάρη του 2014 όταν και μεταγράφηκε στον ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς, ομάδα Δ Εθνικής τότε στην οποία και πήρε σημαντικές εμπειρίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Εκεί παρέμεινε για 1.5 χρόνο πριν επιστρέψει και πάλι στην Ημαθία, για λογαριασμό του Κεραυνού Επισκοπής, σε μια χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, είχε 2025 λεππτά συμμετοχής και πέτυχε ένα τέρμα.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για την ΑΕΧ, μετά του Θεόκλητου Ιωαννίδη, αδελφού του Ζαχαρία με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί πέρσι στον Κεραυνό Επισκοπής.

Η ανακοίνωση της ομάδας :

“Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας καλωσορίζει τον Ζαχαρία Ιωαννίδη στην οικογένεια του, από την οποία αποχώρησε για να αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία και να αποκτήσει μεγάλες και σημαντικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες”

Παράλληλα, ελεύθερος και τυπικά έμεινε την Κυριακή 24/7 ο Γιώργος Κασαπίδης, που πήρε την ελευθέρας του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected