Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Ο Κώστας Καρακάσογλου η επόμενη μεταγραφή του Εδεσσαϊκού!

f39

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης στον Εδεσσαϊκό και μάλιστα με ιδιαίτερα στοχευμένες κινήσεις!

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο σύλλογος, παίκτης των “τριαινοφόρων” είναι και ο Κώστας Καρακάσογλου, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο παλμαρέ με 33 συμμετοχές στη Football League και 54 στη Γ Εθνική.

Ο 25χρονος επιθετικός με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ανήκε στον Απόλλων Κρύας Βρύσης στο ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Αναγέννησης Γιαννιτσών, ΑΟ Μυκόνου, Τυλυκράτη, Αετό Σκύδρας και ΑΟ Κροκεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κώστα Καρακάσογλου.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 12 Δεκεμβρίου του 1991 έχοντας μέχρι τώρα να παρουσιάσει μια πολύ πλούσια και γεμάτη καριέρα.

O δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.Έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του ΑΟ Κροκέων, Αετού Σκύδρας, Τηλυκράτη Λευκάδας και ΑΕ Μυκόνου. Τις καλύτερες του χρονιές τις πραγματοποίησε την περίοδο 2012-2014, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Αναγέννησης για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Επί μια διετία αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο παίζοντας σε 34 παιχνίδια,πετυχαίνοντας και 3 goal. Στο πρωτάθλημα της ΓΈθνικής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 97 παιχνίδια και έχει σημειώσει 20 τέρματα.Την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και στον Εθνικό Γιαννιτσών.”

Σε αποκλειστικές δηλώσεις ο Κώστας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς όπως είπε έρχεται σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Εδεσσαϊκού για να εκπληρώσει τους στόχους της. Ανυπομονεί να αγωνιστεί και να δικαιώσει τους ανθρώπους του συλλόγου,στην νέα πρόκληση της καριέρας του. Εξάλλου για τον ”Κάρα”το περιβάλλον δεν θα είναι άγνωστο καθώς θα συναντήσει στην ‘Εδεσσα και αρκετούς γνώριμους όπως τον γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Δαρδανελιώτη και τους παλιούς του συμπαίκτες Γιάννη Ουζούνη και Γιώργο Μπάρμπα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected