Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του Ατρόμητου Διαβατού, ο…σεφτές στις μεταγραφές και οι ανανεώσεις

13833153_1119409788097569_2051738359_o

Με κάθε επισημότητα και με την ανάληψη των καθηκόντων της, ο Ατρόμητος Διαβατού διάγει τις πρώτες μέρες του με την πρώτη γυναίκα πρόεδρο στην ιστορία του!

Η κα Μαίρη Βελλή, επιχειρηματίας η ίδια και με ρίζες από τον Διαβατό (η καταγωγή της μητέρας της) είναι η νέα διοικητική “κεφαλή” του συλλόγου, που μετρά αντίστροφα πλέον για την επίσημη “πρώτη”, την Τετάρτη 27/7 στις 18.30μμ στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής.

Προς το παρόν, χρέη προπονητή εκτελεί ο Παύλος Ζερδαλής (στη φωτ. με τη νέα πρόεδρο) και μέχρι να αναλάβει ο αντικαταστάτης, θα αναλάβει το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, η πρώτη μεταγραφή για τον Ατρόμητο Διαβατού είναι αυτή του Γιώργου Μανιόπουλου, που μετά από έναν χρόνο θα φορά και πάλι τα κυανόλευκα γάντια. Ο 32χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από την Ακαδημία Μακροχωρίου.

Την ίδια ώρα, οι Κώστας Παγγούρας, Θωμάς Λιλιόπουλος, Αλέξανδρος Δαλήγκαρος, Λάζαρος Μουρατίδης, Γιώργος Κωστογλίδης, Αντώνης Αρβανιτίδης, Αντώνης Μόσχος, Γιώργος Συμεωνίδης (Τ) και Τάσος Τσιολάκης είναι οι πρώτες 9 ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ αναμένεται και η επιστροφή των Παύλου Φαρμάκη και Γιώργου Βοργιαζίδη που πέρσι απείχαν για διάφορους λόγους

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, οι Χρήστος Μπρέγκου και Αντώνης Τσανασίδης ήδη έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (ΓΑΣ Ροδοχωρίου και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας αντίστοιχα) ενώ ελεύθεροι έμειναν και τα αδέλφια Οικονόμου, Χρήστος και Αλέκος αντίστοιχα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected