Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Συμφώνησε με Λόρι Κέρι η ΑΕΛ Καλλονής!

5f3f4a6c5d8c88c3b3b807fe61b37e28_XL

Η ΑΕΛΚ ξεκινά το απόγευμα την καλοκαιρινή της προετοιμασία, έχοντας την πρώτη της συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο των Λάμπου Μύλων και σιγά-σιγά ένα προς ένα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα φθάνουν στο νησί.

Σύμφωνα με το sportlesvos, Δημήτρης Ζουλιώτης και Θανάσης Ρεπετσάς αφίχθησαν ακτοπλοϊκώς το πρωί, επιστρέφοντας στη Λέσβο μετά από πολλά χρόνια, αφού κατά το 2007-08 είχαν επιλεγεί από τον Αιολικό της τότε Γ’ Εθνικής. Και μπορεί ο Ρεπετσάς να αποχώρησε πολύ σύντομα, αφού δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον τότε προπονητή Μάρκο Μαυρομάτη, ο Ζουλιώτης όμως πραγματοποίησε την καλύτερη και πιο παραγωγική του σεζόν με τους “κυανόλευκους”, που του άνοιξε στη συνέχεια πολλές πόρτες σε ανώτερες κατηγορίες. Μαζί τους όμως ήταν ένα ακόμα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, που έχει επίσης ζήσει την εμπειρία του Αιολικού και μάλιστα πολύ πρόσφατα!

Ο λόγος για τον Λόρι Κέρη, τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας της Μυτιλήνης, αλλά και του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για να αγωνιστεί μαζί της στη Football League. Σύμφωνα με το αποκλειστικές πληροφορίες του “SL”, Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αιολικού πέρυσι και ένας εκ των καλύτερων παικτών της κατηγορίας, εξαργύρωσε έτσι τις καλές του εμφανίσεις και θα κάνει έστω και έμμεσα το περσινό του όνειρο, για άνοδο και συμμετοχή στη Football League, πραγματικότητα.

Ο Κέρη αποκτήθηκε από τη Βέροια το 2007 (2 ματς – Football League) και εν συνεχεία πέρασε από Ολυμπιακό Βόλου, Αλμυρό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Χανιά (4 ματς), Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό (19 ματς – 2γκολ), Έβρο Σουφλίου, ΑΟ Τρίκαλα και Αιολικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected