Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” της ΑΕ Αλεξάνδρειας! (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/7) στο ΔΑΚ της πόλης, η πρώτη προπόνηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας για τη σεζόν 2016/2017.

Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αρχής και του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Γιώργου Καραμελίδη και βεβαίως σύσσωμης της διοίκησης έλαβε χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως η πρώτη προπόνηση, παρουσία 25 ποδοσφαιριστών.

Στις ομιλίες τους, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαμαράς μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος με στόχο η ΑΕΑ να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να στηρίξει τον σύλλογο για να βιώσουν παλιές, όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ευχήθηκε σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι “πράσινοι” θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

δείτε το σχετικό βίντεο :

Ακολούθηση η φωτογράφιση της ομάδας σε πλήρη σύνθεση, με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Αναστάση που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Την τιμητική τους βεβαίως είχαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Νίκος Σαρηγιαννίδης, Κώστας Πιπιλιάρης και Γιάννης Γκιουλέκας, ενώ σύντομα θα υπάρξει τουλάχιστον δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, με πιο σημαντική αυτή του φορ.

δείτε σχετικό απόσπασμα από την προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected