Football League - Μεταγραφές

Ξεκινά προετοιμασία η ΑΕΛ Καλλονής με έξι παίκτες προ των πυλών!

b63fae108ae61462fb305c04858fe7b8_XLΗ ΑΕΛΚ μπαίνει από το απόγευμα της Δευτέρας στη νέα εποχή της Football League, ξεκινώντας την καλοκαιρινή της προετοιμασία στο προπονητικό της κέντρο στους Λάμπου Μύλους.

Σύμφωνα με το sportlesvos, ο Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του θα έχουν στις 6 το απόγευμα την πρώτη συνάντηση με τους νέους τους παίκτες στο χορτάρι, υποβάλλοντας τους στα πρώτα βάσανα της σεζόν. Ο καθιερωμένος αγιασμός αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η συμπλήρωση του νέου ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν, η αυριανή ημέρα θα είναι των… ανακοινώσεων από πλευράς καλλονιάτικης ΠΑΕ, αφού μέχρι σήμερα ναι μεν υπάρχει συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο κανείς δεν τους έχει παρουσιαστεί επίσημα. Παίκτες της ΑΕΛΚ θα πρέπει να θεωρούνται πάντως οι Ταΐρης, Λίταινας, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς και Κωστόπουλος, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για την αναπλήρωση κάθε κενού, αφού σε σχέση με πέρυσι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχει… ξηλωθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected