Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Πλατανιάς – Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν 2-1

platanias-me_montanaΤη δεύτερη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι καταφέρνει να σημειώνει ο Πλατανιάς ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 της ισραηλινής Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν στο Πράβετς.

Σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχο ήταν ο Φανούρης Γουνδουλάκης, που άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό και ο Κώστας Μενδρινός που διαμόρφωσε το 2-1 στο 54ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 21′, οι Ισραηλινοί είχαν φτάσει στο 1-1.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Πλατανιάς απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες του έδειξαν ότι είναι “φορτωμένοι” από τις συνεχείς διπλές προπονήσεις και το βάρος της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Παράσχος, όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες και γενικώς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, σχεδόν, σε όλους.

Να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς, εκτός από τα δύο τέρματα είχε και δοκάρι με τον Πριντέτα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και 4-5 καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί.

Η σύνθεση για τον Πλατανιά το α’ ημίχρονο: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Πριντέτα, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Μανούσος, Ντιλαβέρ.

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κασωτάκης, Σκουλουδάκης (65′ Παπανικολάου), Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης, Ντίνας, Μενδρινός, Γιακουμάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected