Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην “πρώτη” του Ατρόμητου Διαβατού (photos+vid)

DSCN0106Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2016/2017.

Παρουσία της νέας προέδρου της ομάδας κας Μαίρης Βελλή, του υπηρεσιακού προπονητή Παύλου Ζερδαλή και 15 ποδοσφαιριστών από το ρόστερ των “κυανόλευκων” ξεκίνησε μια ακόμη χρονιά για τον σύλλογο, που έχει σαν στόχο φέτος την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτό άλλωστε ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, ο οποίος μίλησε παράλληλα για την προσπάθεια όλων να διατηρήσουν το φρόνημα του συλλόγου υψηλό και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Νωρίτερα, μίλησε στους παίκτες η πρόεδρος, η οποία αναφέρθηκε στον στόχο και στην επίτευξη του, μια διαδικασία που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “πρέπει να είναι δεδομένη γιατί όταν βάζεις έναν στόχο, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάζεις τα δυνατά σου για να τον πετύχεις”

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, σε χαλαρούς προς το παρόν ρυθμούς, στην οποία έδωσαν το παρόν έξι νέα αποκτήματα, για τα οποία θα διαβάσετε σε επόμενη δημοσίευση.

δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση :

*εκτός των μεταγραφικών αποκτημάτων, θα δείτε 50 περίπου φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση αλλά και δηλώσεις του Παύλου Ζερδαλή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected