Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχώρησε με αιχμές ο ο Αθανασόπουλος!

athanasopoulosΠαρελθόν μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον Ιωνικό αποτελεί ο μέσος Διονύσης Αθανασόπουλος ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ομάδας.

Ο ικανότατος άσος έχοντας 20 συμμετοχές στο ενεργητικό του αναμένεται να επιλέξει τις επόμενες ημέρες για το σύλλογο που θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ στις δηλώσεις που παραχώρησε στο stoplekto τόνισε :

“Δυστυχώς κύριοι του Ιωνικού με μεγάλη μου λύπη είδα πως ανατρέξτε τα θέματα της ομάδας με λάθος σειρά. Ίσως τα επινίκια σας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο από το να σεβαστείτε παιδιά που παίζανε απλήρωτα σχεδόν ένα χρόνο για να σώσουν την ομάδα. Κύριε Καλοπήτα σαν νέος προπονητής του Ιωνικού οφείλατε να μας ενημερώσετε για τα πλάνα σας.

Να σας ενημερώσω προσωπικά πως δύο χρόνια στον Ιωνικό ούτε την φανερά με το αστέρι φίλησα ούτε στα κάγκελα τις θύρα 4 σκαρφάλωσα απλά να σας υπενθυμίσω την χρόνια που μας πέρασε ότι σε κρίσιμο αγώνα παραμονής με τον Ερμή Ζωνιανών στη Νίκαια καθούμενος τυπικά στο πάγκο από τον προπονητή μου κύριο Βασιλειάδη καθώς δεν συμπλήρωναμε 18αδα, στο 2′ λεπτό της αναμέτρησης μπήκα αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με θλάση και υποτροπή αγωνιζόμενος για 88′ λεπτά στην νίκη 4-0 τις ομάδας μου.

Εύχομαι στον Ιωνικό καλή πορεία και να επιστρέψει εκείνη που ανήκει. Ακόμα να τονίσω πως όσο αγωνίζεται ο Ηλίας Κυριακίδης στον Ιωνικό και ο Στάθης Προβατίδης κρατάνε σίγουρα το όνομα του Ιωνικού ψηλά. Εύχομαι και στα υπόλοιπα παιδιά που συνεργάστηκα στην ομάδα καλή χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected