Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς άγχος κι ότι βγει για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

pronostic-az-alkmaar-pas-giannina-28-juillet-2016Πανέτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλκμααρ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στο τρίτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας τους θα προσπαθήσει να φύγει από την Ολλανδία με το θετικό αποτέλεσμα (21:45).

Οι Γιαννιώτες θα παραταχθούν στην αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, χωρίς άγχος, καθώς είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να ευχαριστηθούν το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 και τον Πασχαλάκη στην εστία. Οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Μπέριος θα είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, με τους Καρανίκα και Ναδάλες να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Οι Λίλα και Κοζορώνης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τον Ακόστα να έχει επιτελικό ρόλο πίσω από τους Κούτρη και Γιάκο, που θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας της Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει στο πλευρό του περίπου 250 φιλάθλους, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτών του Πετράκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected