Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στέλιος Νύρλας στο SportsUp : “Με εντυπωσίασε η προσέγγιση του ΦΑΣ Νάουσα”

994449_1451908865096419_7164443324409456286_nΈνας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετές παραστάσεις από Football League και Γ Εθνική, είναι ο Στέλιος Νύρλας.

Ο 27χρονος Γιαννιτσιώτης αμυντικός είναι το ένα από τα έξι μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα του ΦΑΣ Νάουσα, ενισχύοντας σημαντικά τα μετόπισθεν στο συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου.

Τον ποδοσφαιριστή άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά ο έμπειρος τεχνικός και για το λόγο αυτό εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλων Κρύας Βρύσης, της Καβάλας και του Εθνικού Γαζώρου μίλησε στο SportsUp για τη μεταγραφή του στη Νάουσα και αναφέρθηκε στους ανθρώπους της ομάδας και στην προσέγγιση τους.

Αναλυτικά :

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα το γεγονός πως με προσέγγισε μια ομάδα όπως η Νάουσα, από τις πιο ιστορικές και γνώριμες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προσέγγιση του προέδρου κ. Μπέκα αλλά και γενικότερα το κλίμα που συνάντησα, δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια για να απαντήσω αρνητικά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την κυανόλευκη φανέλα. Γνωρίζω καλά πως ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα, να είναι σίγουροι όμως πως θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για να διακριθούμε στο φετινό πρωτάθλημα και να βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι για να ανεβάσουμε ακόμη πιο πολύ το πρεστίζ του συλλόγου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected