Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τα 3 νέα αποκτήματα στην “πρώτη” της ΑΕ Ιστιαίας

DSC_0067Επίσημη πρώτη την Τετάρτη 27/7 για την ομάδα της Ιστιαίας, μιας και είχε την πρώτη συνάντηση Διοίκησης – Προπονητών και παικτών στο Δημοτικό Γήπεδο Ιστιαίας.

Σύμφωνα με το eviagoal, παρών ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αναγνώστου καθώς και οι Λευτέρης Κατσαντώνης και Νίκος Καραγκούνης. Από τις κερκίδες παρακολουθούσε και ο Γιάννης Βογιατζής.

Όπως φάνηκε από την ανακοίνωση που προανήγγειλε την πρώτη χτεσινή προπόνηση, η παρουσία των μελών της Διοίκησης και από τις δυό ομάδες της πόλης, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η πόλη της Ιστιαίας πλέον έχει μια ενωμένη ομάδα!

Οι παίκτες είχαν στην αρχή συνάντηση με την Διοίκηση μέσα στα αποδυτήρια και στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Γουρνά αλλά και του βοηθού του Κώστα Μισιρλή, πραγματοποίησαν όπως είπαμε την πρώτη τους προπόνηση.

Να πούμε εδώ ότι στο ρόστερ έχουν ενταχθεί οι Αργύρης Πουταχίδης και ο μικρός Γιάννης – Φανούρης Μαυρούτσικος αλλά και ο επιθετικός Θανάσης Γεροκωνσταντής (από τον Φωστήρα). Ο Γιάννης Αναγνώστου, σχολιάζοντας ανέφερε πως το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, μιας και έχουν στα πλάνα να αποκτήσουν άλλους 6 ποδοσφαιριστές από Β΄ και Γ΄ Εθνική. Μάλιστα ανακοίνωσε πως η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας θα έχει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στις 13 Αυγούστου.

Την ίδια μέρα, στο γήπεδο της Ιστιαίας θα πραγματοποιηθεί Αγαισμός με την παρουσία της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού κας Λίνας Ευσταθίου – Σπανού.

Την ίδια μέρα μάλιστα, θα τιμηθεί ο γερόλυκος Χρήστος Καρατσόλιας, που πρόσφατα κρέμασε τα παπούτσια του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected