Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1 Ερασιτεχνική ο ΜΑΣ Βεργίνας!

ΜΑΣ ΒεργίναΔυστυχώς, η φύση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι τέτοια που οι ομάδες για να λειτουργήσουν χρειάζονται σε μεγάλο βαθμό (εκτός του οικονομικού) και τον ανθρώπινο παράγοντα.

Αυτό τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα όλο και λιγότεροι παράγοντες να θέλουν να επενδύσουν ή να συνδράμουν με οιονδήποτε τρόπο σε έναν σύλλογο και έτσι να συμβαίνει είτε ο αφανισμός είτε η δυσλειτουργία.

Στην περίπτωση του ΜΑΣ Βεργίνας όμως, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να συμβαίνει το πρώτο καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1!

Η περσινή εξαιρετική πορεία και η άνοδος κατηγορίας δεν λειτούργησε τελικά προς τη θετική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φως στον ορίζοντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ αποφάσισε τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του νομού μας. Οι προσπάθειες της διοίκησης για τη συμμετοχή περισσότερων από τους κόλπους του χωριού τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο δεν απέδωσαν. Η τωρινή διοίκηση κρίνοντας από τις καταστάσεις που διαμορφώθηκαν και την έλλειψη ενδιαφέροντος έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Α1. Στόχος της Διοίκησης αποτελούσε πάντα το αγωνιστικό τμήμα να αποτελείται ως επί το πλείστον από παιδιά του χωριού μας. Από τη στιγμή που η επιθυμία αυτή δεν κατέστη δυνατή η διοίκηση αποφάσισε την αδρανοποίησή της.

Έχοντας ως γνώμονα τα παραπάνω η διοίκηση αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία ακαδημίας στο χωριό μια κίνηση η οποία θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες με πιο εντατικούς ρυθμούς.

Υ.Γ1: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία 5 χρόνια (παίκτες, προπονητές, χορηγούς και φιλάθλους) και να ευχηθούμε η παραίτηση αυτή να ηχήσει σαν καμπανάκι για μια νέα αρχή.

Υ.Γ2: Οι παραιτήσεις των μελών της διοίκησης είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για τις τύχες της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected