Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Πέντε μαζεμένες μεταγραφές ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”!

cats

Χρήστος και Αλέκος Οικονόμου με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Από τις ελάχιστες ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής που δεν είχαν ανακοινώσει κάποια μεταγραφή ήταν ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, ο οποίος ωστόσο έκανε πέντε με…τη μία!

Οι “κιτρινόμαυροι” προχώρησαν στην ένταξη πέντε παικτών που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά το έργο του Νίκου Αντωνά, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν διακριθεί στο παρελθόν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, στον ΓΑΣ Κοπανού “”10Starbet” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν τα αδέλφια Οικονόμου (Χρήστος και ο Αλέκος), ο Παναγιώτης Δημούλτσης, ο Ηλίας Τσαούσι αλλά και ο Άγγελος Καϊσίδης

Ο Χρήστος Οικονόμου είναι 25 ετών (02/10/1991), αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και στο κέντρο ανάλογα τις ανάγκες και προέρχεται από τον Ατρόμητου Διαβατού, με τον οποίο πέρσι πέτυχε δύο τέρματα. Παλαιότερα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και στον ΑΟ Συκιάς

cats1

Από αριστερά : Παναγιώτης Δημούλτσης (με τη φανέλα της Μικτής Ημαθίας), Ηλίας Τσαούσι και Άγγελος Καϊσίδης στον κόκκινο κύκλο

Ο δίδυμος αδελφός του Αλέκος, με τον οποίο θα αγωνιστούν μαζί για τέταρτο συνεχόμενο σύλλογο, έχει την ίδια διαδρομή με τον Χρήστο ωστόσο αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ κατά περίσταση.

Επιστροφή στη δράση για τον Παναγιώτη Δημούλτση, ο οποίος αφιέρωσε την περσινή σεζόν στις σπουδές του και δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας στον οποίο ανήκει από τα τμήματα υποδομής. Ο 19χρονος (02/07/1997) μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και 10άρι, με κύριο προτέρημα του το εξαιρετικό σουτ.

Ο Ηλίας (Ελίας) Τσαούσι είναι 26 ετών (14/06/1990) και αγωνίζεται επίσης στη μεσαία γραμμή. Αγωνίστηκε τον τελευταίο 1.5 χρόνο στον Ολυμπιακό Νάουσας ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα της Ελπίδας Μονοσπίτων.

Τέλος, σημαντική επιτυχία για τον ΓΑΣ Κοπανού είναι και η απόκτηση του Άγγελου Καϊσίδη, που διακρίθηκε πέρσι στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Ο 22χρονος (07/06/1994) μεσοεπιθετικός, που ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, σημείωσε 8 τέρματα πέρσι και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Απόλλων να κερδίσει στο τέλος την άνοδο του στην Α1. Παλαιότερα αγωνίστηκε στην Κ17 της Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected