Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος από τη Ρόδο ο Παυλίδης, δύσκολο του Μακροδημήτρη

pavlidis_santoriniΠαρελθόν από την ομάδα του Α.Σ Ρόδος, αποτελεί το «πρώτο κανόνι» των «ελαφιών» στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, όπου η πράσινη ομάδα κατέκτησε τον τίτλο και μετά μέσα από την διαδικασία των μπαράζ κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ο Παυλίδης, αν και ανακοινώθηκε επίσημα από την διοίκηση του των «ελαφιών» ότι ανανέωσε την συνεργασία του, τελικά την έλυσε την συνεργασία του και έμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news12, τις δυο πλευρές χώριζαν αρκετά και έτσι δεν ευδοκίμησε η συμφωνία. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παίκτης προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα της Ρόδου για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην συνέχεια για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ωστόσο τα πράγματα δεν είχαν την κατάληξη που θα έπρεπε και η ομάδα χάνει ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει και φέτος πολλά στα «ελάφια».

Ο Τάσος Παυλίδης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και με μια απλή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε για την αποχώρηση του από τον Α.Σ Ρόδος.

Η απλή και λιτή ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ το σωματείο Α.Σ. Ρόδος για την συνεργασία. Ο στόχος που είχαμε θέσει για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία επετεύχθη και εύχομαι καλή συνέχεια».

makridimitris_dionisis

Δυσκολεύει –για την ώρα τουλάχιστον- το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Διονύσης Μακρυδημήτρης στην ομάδα της Ρόδου!

Και αυτό διότι ο έμπειρος παίκτης έχει δεχθεί πρόταση και από σύλλογο της Football League την οποία και μελετάει προσεκτικά πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα οπότε και η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected