Κατηγορίες
Super League 1

Καμπούρ – Αστέρας Τρίπολης 1-3

imageΟ Αστέρας Τρίπολης κέρδισε την Cambuur SC με 3-1 στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Ιωαννίδης άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό το σκορ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τρία λεπτά μετά ο Καλτσάς πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης καθώς με σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0. Η ομάδα μας είχε καλές στιγμές με σουτ του Μάσα και του Δημούτσου και έφτασε και σε τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Ιωαννίδη στο 34′ έπειτα από σέντρα του Χαμντανί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Αστέρα συνεχίστηκε, δημιούργησε ευκαιρίες με τον Τσάβεζ και τον Νίκο Φερνάντεζ αλλά η ομάδα που πέτυχε γκολ ήταν η Καμπούρ με σκόρερ τον Μπλάκσον στο τελικό 3-1 (85′).

Ο Αστέρας θα ολοκληρώσει τις φιλικές αναμετρήσεις στην Ολλανδία την Τρίτη (02/08, 17.00) κόντρα στην τουρκική Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Η σύνθεση του Αστέρα :

Κοζίτσκι (66′ Αθανασιάδης), Γιαννούλης (74 Παπαγγελής), Τριανταφυλλόπουλος (85′ Σεφίλ), Κουρμπέλης (74′ Μακροστέργιος), Μπέρτος (85′ Άσεν), Δημούτσος (85′ Νάτσης), Χαμντανί (74′ Τσάβεζ), Τσιλιανίδης (66’ Νίκο Φερνάντεζ), Μάσα (74′ Τσιώλης), Καλτσάς (66′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (66′ Κώτσιρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected