Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ιάλυσο ο Παυλίδης, στον ΑΣ Ρόδου ο Λουτριώτης

pavlidis_santoriniΣτον Ιάλυσο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Παυλίδης!

Όπως αναφέρει το news12, ο έμπειρος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόδο, αποδέχθηκε την πρόταση των “ερυθροκίτρινων” και εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Παυλίδης είχε δεχθεί πρόταση και από άλλες ομάδες, ωστόσο έκρινε πως η πιο συμφέρουσα ήταν αυτή που του έκανε ο Ιάλυσος. Με την απόκτηση του Παυλίδη, ο Ιάλυσος ισχυροποιείται στο χώρο της επίθεσης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΤΑΣΟ ΠΑΥΛΙΔΗ. Ο Τάσος είναι γεννημένος στις 25.05.1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη πείρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Ρόδο, Ηλυσιακό, Αιγάλεω ,Μανδραϊκό, Ηλυσιακό, Κόρινθο κ.α. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ”

loutriotis

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Ρόδου πραγματοποίησε σήμερα ο Τίμος Λουτριώτης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Ρόδο κάτι που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. Οπως είναι γνωστό την περσινή περίοδο ο Λουτριώτης αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ιάλυσου στην Γ Εθνική κατηγορία αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected