Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημοσίευμα εφημερίδας της Πελοποννήσου κάνει λόγο για διεξαγωγή της κλήρωσης της Γ Εθνική στην Πάτρα!

11989326_10153802257799245_114315964_oΠολλές πιθανότητες υπάρχουν να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Μιχάλης Τζανόπουλος, μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρη Μπαλαφούτη και του ζήτησε να βρει ξενοδοχείο προκειμένου να φιλοξενηθεί η εκδήλωση. Αν όλα πάνε καλά, τότε σύντομα θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΟ ότι η κλήρωση θα γίνει στην Πάτρα.

Δεν κάνει πίσω για την έναρξη

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, παρότι οι περισσότερες ομάδες της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζουν προβλήματα (οικονομικά – διοικητικά) και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία, ο Μιχάλης Τζανόπουλος φαίνεται ότι δεν κάνει πίσω αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου.

«Αυτά τα γράφουν τα παπαγαλάκια, μην ακούτε τίποτα. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά», έλεγε ο Τζανόπουλος σε άνθρωπο που επικοινώνησε μαζί του από την Πάτρα.

Αν λοιπόν επαληθευτεί η τοποθέτηση του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος, τότε θα ευνοηθούν οι ομάδες που έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από νωρίς όπως η Αχαϊκή, ενώ για τις άλλες θα αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected