Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δείτε εικόνες από τις εξέδρες του Michigan Stadium και την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Ρεάλ! (photos+vid)

Μόνο δέος μπορούν να προκαλέσουν οι φωτογραφίες που μας έστειλαν πριν από λίγη ώρα ο Πασχάλης Τσάκας και η γυναίκα του Άννα από το Michigan Stadium που διεξήχθη ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Ρεάλ.

Ο πρώτην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ζει μόνιμα πλέον στις ΗΠΑ και σήμερα βρέθηκε στο μεγάλο παιχνίδι, όπου όπως μπορείτε και σεις να διαπιστώσετε, ο κόσμος έχει πλημμυρίσει το στάδιο!

Το παιχνίδι

Αρκετά πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-2 επικράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της επί αμερικανικού εδάφους, στο πλαίσιο του International Champions Cup. Μετά την ήττα με 3-1 από την Παρί Σ.Ζ., η «βασίλισσα» βρήκε… μπόσικους τους Λονδρέζους στο πρώτο ημίχρονο και στο 37′ το σκορ ήταν ήδη 3-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την πρωταθλήτρια Ευρώπης ο Μαρσέλο, που άνοιξε το σκορ από το 19′ με ένα εξαιρετικό σουτ και στο 26′ διπλασίασε τον προσωπικό του λογαριασμό με ακόμα ένα πολύ όμορφο τέρμα. Το highlight της αναμέτρησης ήρθε 11 λεπτά αργότερα, όταν ο 23χρονος Δομινικανός Ντίαζ που πέρυσι πέτυχε 27 γκολ σε 33 συμμετοχές με τη Ρεάλ Καστίγια (Ρεάλ Β’), έπιασε έναν «κεραυνό» και σημείωσε ένα απίθανο γκολ από το… σπίτι του!

Το μόνο που κατάφερε τελικά η Τσέλσι ήταν να μειώσει στο φινάλε με τον Έντεν Αζάρ, ο οποίος μπήκε στα μισά της επανάληψης αντί του Πέδρο και μείωσε στο 80′ και στο 91′.

Και οι δύο ομάδες πάντως αγωνίστηκαν ως επί το πλείστον με αναπληρωματικούς, περισσότερο δε οι Μαδριλένοι.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν:

Ρεάλ: Κίκο Κασίγια, Μαρσέλο, Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Κασεμίρο, Κόβασιτς, Ασένσιο, Μοράτα, Βάσκεθ, Ντίαζ

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Άινα, Γουιλιάμ, Μάτιτς, Όσκαρ, Τραορέ, Λότους-Σικ, Πέδρο

https://www.youtube.com/watch?v=viQJByCn6uY

Barcelona – Celtic 3:1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected