Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και το όνομα αυτού : Μισέλ Άντζελο Πινέιρο!

main_e0096-13662430_1159271620803201_686377536_o

Ο Βραζιλιάνος για τον οποίο είχε γίνει…ντόρος πως συμφώνησε με τον Εργοτέλη, πήρε σάρκα και οστά σήμερα καθώς βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα.

Πρόκειται για τον κάτοχο ισπανικού διαβατηρίου Μισέλ Άντζελο Πινέιρο, ο οποίος έχει σημαντική καριέρα στη χώρα του αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Μπόα, Κορουρίπε, Σάντα Ρίτα, Καμπινένσε, Άσα, Ντούκε ντε Κάξιας και Σάο Χοσέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 25χρονο (26/11/1990) Βραζιλιάνο μέσο, κάτοχο ισπανικού διαβατηρίου, Micheel Angelo QUINTANILHA PINHEIRO, γνωστότερο ως Micheel (Μισέλ).

Ο ποδοσφαιριστής αφίχθη στο Ηράκλειο χτες αργά το βράδυ, συναντήθηκε σήμερα με τους υπεύθυνους της ομάδας και φεύγει αύριο για το προπονητικό κέντρο.”

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Μισέλ δήλωσε:

«Νοιώθω ευτυχής που ήρθα σ’ ένα από τα ομορφότερα νησιά του πλανήτη. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην Super League. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα και θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας να κάνει λίγη υπομονή…».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected